24.-26. december - ZATVORENÉ

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Špeciály, 25. novembra 2023

Kruh Earl Grey

z cukrárne
Tento Kruh by si zamilovala aj anglická kráľovná.Sobotný špeciál netradične v oblých tvaroch by si nespravil hanbu ani na kráľovskom dvore. Croissantový Kruh je plnený krémom z kvalitného čierneho čaju Earl Grey, v ktorého chuti aj vôni vyniká bergamot –... Čítaj ďalej...
Špeciály, 18. novembra 2023

Kačací burger

z bistra
Jesenná obľúbená kombinácia v burgrovej žemli, už zajtra v pekárni Kruh. Konfitované kačacie stehná s nasladlou kapustou, ktorá hrá ázíjským spojením chutí citrónovej trávy, zázvoru, škorice i badiánu.V správnom burgri nesmie chýbať ešte vyladená mayo. Tá sobotná bude pomarančová a... Čítaj ďalej...
Špeciály, 11. novembra 2023

Mini pizza Diviak

od Samira
Kváskové mini pizze naložené divinou. 🐗Pre niekoho predsudok? Možno challenge? Alebo obľúbená chuťovka? Sobotný špeciál bude s trhaným mäsom z diviaka, ktoré je neporovnateľne kvalitnejšie, chutnejšie, ale predovšetkým zdravšie ako bravčové. V spojení s marmeládou z lesného ovocia, od Patrície... Čítaj ďalej...
Špeciály, 3. novembra 2023

Hokaido focaccia

od Samira
🍁Jesenné počasie, opadané lístie, tekvice, čas dozrievania a zberu úrody, inšpirovali Samira k sobotnému špeciálu. Od 9:30 budete môcť ochutnať okrúhlu raňajkovú focacciu s pyré z pečených hokkaido tekvíc. Ich jemnú nasladlú chuť sme skombinovali s vyzretou hovädzou šunkou bresaola... Čítaj ďalej...