24.-26. december - ZATVORENÉ

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Keď počas predĺženého víkendu na chalupe na Horehroní ochutnáte autentickú ovčiu hrudku priamo z miestnych zdrojov, otvorí sa vám cesta nápadov. Tento tradičný slovenský syr zapojí Samir aj do sobotného špeciálu. Predstavte si vláčne cesto z celozrnnej jačmennej a pšeničnej... Čítaj ďalej...
Radi cestujete za jedlom? Kolegovia z Kruhu sa rozhodli s vami podeliť o svoje najlepšie zážitky zo zahraničných pekární. Za niektorými môžete vycestovať, hoc aj tento víkend, niektoré navštívite na pláži počas letnej dovolenky, za inými sa vyberiete na až jeseň, či z... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál z kruhu
Špeciály, 8. júna 2024

Sekaná v makovej kaiserke

od Filipa
Prečo si nenechať ujsť náš sobotný špeciál?Tento víkend podávame klasiku z českých bufáčů a výletů. Šťavnatú tradičnú sekanú ako od maminky z bravčového aj hovädzieho mäsa. Plátky sekanej budeme podávať v krásne chrumkavej a voňavej kaiserke s makovým nádychom od nášho... Čítaj ďalej...
Ak radi cestujete a ochutnávate ako my, určite ste sa už stretli s Ajvarom. Tento „Srbský zeleninový kaviár“, ktorého hlavnými ingredienciami sú pečené červené papriky, baklažán, cesnak a u nás aj chilli, pripravíme ako sobotný špeciál.Zapečené a chrumkavé panino, nadýchané... Čítaj ďalej...