24.-26. december - ZATVORENÉ

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
sobotný špeciál pekáreň Kruh chobotnica
Špeciály, 13. apríla 2024

Chobotnica

od Samira
Už v reštaurácii Iasai pripravoval Samir úžasné jedlá s chobotnicou.Rozhodnutie pripraviť túto pochúťku aj nám v Kruhu, padlo práve na sobotný špeciál.Inšpiráciu našiel nie len v tradičnom chorvátskom recepte „Hobotnica ispod peke“, ale aj chuťovej spomienke jeho brata. Spoločne s... Čítaj ďalej...
Nenechať si ujsť sobotný špeciál. Ten sa aj túto sobotu stane horúcim adeptom na rýchle vypredanie. Mäkká, zároveň chrumkavá focaccia s jemnou chuťou olivového oleja a kúsky jahnacieho mäsa pečeného na rozmaríne a cesnaku, tvoria základ sobotnej limitky.Do tohto jarného... Čítaj ďalej...
Pekáreň Kruh oslávila ďalšie narodeniny. Pred tromi rokmi začínala ako malá rodinná pekáreň s pár zamestnancami. Majitelia Milka a Milko Tomljenovićovci trávili v priestoroch na Vajnorskej každý deň. Spoločne s niekoľkými pekármi a cukrárkami neustále skúšali recepty, upravovali ich, robili chyby a napokon vytvárali jedinečné... Čítaj ďalej...
Sobota v pekárni Kruh patrí už tradične limitovanému špeciálu. 23.3. môžete potešiť svoje chuťové poháriky mini maslovým croissantom s nasladlým hráškovým pyré a čerstvým pstruhom od rybárov Živé ryby, pošírovaným v hráškovom dashi. Jemná až krémová textúra hráškového pyré vytvára príjemný... Čítaj ďalej...