24.-26. december - ZATVORENÉ

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Ananás, bravčové, koriander, chilli a kukurica. Základné suroviny sobotného špeciálu, ktoré jasne hovoria o mexickej kuchyni. A čo je na tom najlepšie? Vedeli ste, že ananás dokáže zjemniť mäso vďaka svojim kyslým enzýmom?To je presne ten tajný trik, ktorý robí... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál z pekárne Kruh - frutti di mare rímska pizza
Špeciály, 2. marca 2024

Frutti di Mare

od Samira
Patríte medzi tých, ktorí neodolajú lákavým vôňam a jedinečnej chuti morských plodov alebo ste skeptickí a ich ochutnaniu sa bránite?My v Kruhu veríme, že každé jedlo je naozaj chutné, len musí byť správne pripravené. Nechajte sa uniesť vlnami chutí a... Čítaj ďalej...
Jedna z legiend o vzniku croissantu hovorí, že kráľovná Mária Antoinetta tak milovala rakúsky „kipferl“ (predchodca dnešného croissantu), že ho na jej počesť začali vyrábať pekári vo Francúzsku. Legenda o croissante z Vajnorskej ulice hovorí o dvoch cukrárkach, Patrícii a Martine, ktoré sa rozhodli priviesť ho k dokonalosti. ... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál z pekárne Kruh
Špeciály, 1. marca 2024

Kuracie, fenikel, paradajky

od Samira
Už zajtra sa na Vajnorskej 21 , tradične o 9:30, stretnú všetci nadšenci sobotného špeciálu. Tento týždeň nám Samir opäť predstaví svoje umenie – jedinečný recept plný lásky a dokonale zladených chutí. Do chrumkavej kváskovej bagety vám naservíruje pečené kuracie... Čítaj ďalej...