24.-26. december - ZATVORENÉ

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Špeciály, 3. februára 2024

Focaccia so syrom Provola

z pekárne a bistra
Inšpiráciou na sobotné špeciály je nám každodennosť a všetko, čo nás a naše okolie ovplyvňuje. A tak sa túto sobotu predčasne prenesieme do Južného Tirolska a Dolomitov.Sneh a svetový pohár nezaručujeme, ale zaručiť sa za nadýchanú plnenú focacciu, to vieme. Vo... Čítaj ďalej...
Špeciály, 27. januára 2024

Brownie cookie

z cukrárne
Tieto nebezpečne návykové sušienky sa objavia v našej ponuke len raz. A to ako špeciál. Ak ste milovníci sladkých kombinácií, pripravte sa na sobotné brownies cookies. Popraskaná a chrumkavá kôrka, vláčne a intenzívne čokoládové vnútro, upgradnuté o level vyššie, chutnou... Čítaj ďalej...
Špeciály, 20. januára 2024

Cigánska v ciabatte

z bistra
Nemali ste v minulosti čas či chuť na cigánsku z vianočných trhov?Skúste v sobotu tú našu.Poctivý kus mäsa v netradičnej žemli, po ktorom si oblížete všetky prsty. Naloženú bravčovú krkovičku v marináde orestujeme na masti a naservírujeme do chrumkavej ciabatty.... Čítaj ďalej...
Špeciály, 13. januára 2024

Nduja slimák

z bistra
Nenechajte si ujsť prvý sobotný špeciál tohto roka.Začneme netradične. Budík si nastavte na 8. hodinu rannú, aby ste si pochutnali na mäkkých, čerstvo dopečených croissantových slimákoch. Tie budú plnené jemne pikantným ndujovým krémom. Nduja je kalábrijská špecialita, roztierateľná bravčová klobása... Čítaj ďalej...