24.-26. december - ZATVORENÉ

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Špeciály, 30. decembra 2023

Tuna melt

z bistra
Predstavte si toto: Chuťové spojenie smotanového tuniakového šalátu a rozpustenej mozzarelly, to všetko v objatí medzi dvoma dozlatista zapečenými kúskami rímskej pizze. Tuniaka zmiešame so zmesou tých správnych ingrediencií.Kôprová majonéza s pažítkou, philadelphiou a korenistou chuťou kapár, ktoré dokonalo dopĺňa... Čítaj ďalej...
Špeciály, 23. decembra 2023

Mufloní guláš

z bistra
Ako býva našim zvykom ani deň pred Vianocami vás hladných nenecháme.Samir vás nasýti gulášom z muflóna. Prečo by ste mali skúsiť túto hustú a  výdatnú polievku? Môžeme povedať, že je to cesta do divočiny, v každom jednom kúsku a samozrejme, skvelý... Čítaj ďalej...
Špeciály, 16. decembra 2023

Paprikový bôčik v kaiserke

z bistra a pekárne
Ste fanúšikmi slovenskej klasiky? V sobotu si jednu takúto echt prasačinku budete môcť u nás užiť. V domácej makovej kaiserke sa bude nachádzať jednoduchý, no nezameniteľný pokrm – cesnakovo-paprikový bôčik.Bravčový bôčik prešpikovaný vôňou čerstvého cesnaku a jemne pikantnej, no zároveň... Čítaj ďalej...
Špeciály, 9. decembra 2023

Oškvarkový sendvič so salume

z bistra a pekárne
Spojenie talianskej focaccie a slovenského oškvarkového pagáča nájdete v pekárni pod názvom Fokáč.  Túto raňajkovú novinku môže ochutnať rovno aj ako sobotný špeciál. Na 9:30 bude pripravený plnený sendvič s vyšlahanou citrónovou ricottou, nakladanou sladkokyslou šalotkou, majoránom a údeninou coppa.Je... Čítaj ďalej...