Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Špeciály, 9. decembra 2023

Oškvarkový sendvič so salume

z bistra a pekárne
Spojenie talianskej focaccie a slovenského oškvarkového pagáča nájdete v pekárni pod názvom Fokáč.  Túto raňajkovú novinku môže ochutnať rovno aj ako sobotný špeciál. Na 9:30 bude pripravený plnený sendvič s vyšlahanou citrónovou ricottou, nakladanou sladkokyslou šalotkou, majoránom a údeninou coppa.Je... Čítaj ďalej...
Špeciály, 25. novembra 2023

Kruh Earl Grey

z cukrárne
Tento Kruh by si zamilovala aj anglická kráľovná.Sobotný špeciál netradične v oblých tvaroch by si nespravil hanbu ani na kráľovskom dvore. Croissantový Kruh je plnený krémom z kvalitného čierneho čaju Earl Grey, v ktorého chuti aj vôni vyniká bergamot –... Čítaj ďalej...
Špeciály, 18. novembra 2023

Kačací burger

z bistra
Jesenná obľúbená kombinácia v burgrovej žemli, už zajtra v pekárni Kruh. Konfitované kačacie stehná s nasladlou kapustou, ktorá hrá ázíjským spojením chutí citrónovej trávy, zázvoru, škorice i badiánu.V správnom burgri nesmie chýbať ešte vyladená mayo. Tá sobotná bude pomarančová a... Čítaj ďalej...
Špeciály, 11. novembra 2023

Mini pizza Diviak

od Samira
Kváskové mini pizze naložené divinou. 🐗Pre niekoho predsudok? Možno challenge? Alebo obľúbená chuťovka? Sobotný špeciál bude s trhaným mäsom z diviaka, ktoré je neporovnateľne kvalitnejšie, chutnejšie, ale predovšetkým zdravšie ako bravčové. V spojení s marmeládou z lesného ovocia, od Patrície... Čítaj ďalej...