Croissant
Croissant
Sladké
Croissant
Vedeli ste, že práve maslo robí croissant takým vláčnym a nadýchaným?
Vrstvy masla medzi vrstvami cesta vytvárajú paru a umožňujú vytvorenie jemnej lístkovej štruktúry, vďaka ktorej sú croissanty také obľúbené. Na prípravu našich maslových croissantov používame maslo s vyšším obsahom tuku, 84 %, ktoré je na to ideálne.
Pripraviť si ho pre jeho maslovú chuť môžete na sladko i slano a najlepšie chutí s lahodným kapučínom.
Na kvalitu pravidelne dbajú naši perfekcionistickí cukrári.
Tí nedbajú len na perfektnú kvalitu croissantového cesta. Okrem neplnených maslových croissantov máme v ponuke aj plnené croissanty.
Džemy do nich vytvárajú naši cukrári a cukrárky priamo u nás. Ovocie najskôr nechajú macerovať v cukre s kúskami citróna alebo bylín a následne džem varia do podoby, aký ho poznáte. Vždy harmonicky sladkokyslý. V našej ponuke nájdete denne minimálne dve ovocné variácie, ktoré sa pravidelne obmieňajú. Aby vaše dni nikdy neboli stereotypné.