24.-26. december - ZATVORENÉ

Croissant double baked

Croissant double baked

Croissant double baked

Mandľový4.80€
Kokos, čokoláda5€
Alegrény: 1,3,7,8
Zloženie: pšeničná múka, kvas, voda, soľ, maslo, vajcia, cukor, mlieko, droždie, višne, čokoláda, mandle / čokoláda, kokos
Dostupné každý deň od 7:00 do vypredania

Sladké

Croissant double baked

Viete, čo znamená skratka DBC? Je to double baked croissant, po slovensky dvakrát pečený croissant.

Maslové croissanty rozrežeme, naplníme mandľovou alebo kokosovo-čokoládovou náplňou dáme piecť. Na vrch ešte nasypeme plátky mandlí či kokosu, práškový cukor a voilà. Váš obľúbený dezert je na svete.

Dvojité pečenie vytvára krehkú, lahodnú kôrku a výrazný kokosový krém s čokoládou dodáva tejto pochúťke dokonalú chuť. Krémy do pečiva si naši cukrári pripravujú priamo u nás v pekárni – či už ide o sýtejšie krémy do double bakeov, alebo ľahké ricottové či smotanové krémy. Pri výrobe sa držia tradičných francúzskych receptúr, no taktiež sa neboja experimentovať.

Ochutnajte a svoje raňajky si už nebudete vedieť predstaviť bez double bake-u.

 

Vedeli ste, že práve maslo robí croissantové cesto takým vláčnym a nadýchaným?

Vrstvy masla medzi vrstvami cesta vytvárajú paru a umožňujú vytvorenie jemnej lístkovej štruktúry, vďaka ktorej sú produkty z tohto cesta také obľúbené. Na jeho prípravu používame maslo s vyšším obsahom tuku, až 84 %, ktoré je na to ideálne.