S každým sobotným špeciálom sa ocitneme v inom kúte sveta, s cieľom priniesť vám autentické chute danej kuchyne.
Tentokrát sme sa rozhodli využiť pestrosť korenín z indickej kuchyne, ktoré sú jej charakteristickým znakom.
Kurkuma, kardamóm, koriander, rímska rasca budú základom našej croissantovej kocky. Tieto koreniny budú pečivo obohacovať vďaka laminácii s maslom, vytvárajúc vrstvy cesta s nádhernou šupinatou štruktúrou po upečení.
Orientálne a voňavé cesto naplníme lahodným curry s kuracím mäsom.
V Indii si každý obvykle pripravuje vlastnú curry pastu a rovnako tomu je aj u nás – naša pasta je domáca, vytvorená presne podľa Samirovho gusta.
Nezabudli sme pridať ani opražené kešu orechy a mnohými milovaný, rovnako nenávidený – koriander.
Takže 9:30, buďte pripravení. Shauk se khaye alebo jedzte s radosťou.