Inšpiráciou na sobotné špeciály je nám každodennosť a všetko, čo nás a naše okolie ovplyvňuje.
A tak sa túto sobotu predčasne prenesieme do Južného Tirolska a Dolomitov.
Sneh a svetový pohár nezaručujeme, ale zaručiť sa za nadýchanú plnenú focacciu, to vieme.
Vo vnútri pšenično-ražnej focaccii s feniklovými semienkami, nájdete dubákový krém, rukolu s jemným citrónovým dresingom, 22 týždňov zrejúci tirolský špek a hlavnú hviezdu tohto špeciálu – čerstvo údenú Provolu.
Tento syr je ocenovaný hlavne vďaka jeho intenzívnej chuti, ktorý mu dodáva práve špeciálne udenie a chuť z plnotučného byvolieho alebo kravského mlieka. V chrumkavej focacci by ste si ho naozaj nemali nechať ujsť.
Zastavte sa u nás od 9:30 po svoju dávku sobotného šťastia.