24.-26. december - ZATVORENÉ

Špeciály

Spája nás vášeň vytvárať nové chute, žijeme tým čo robíme. Poctivé remeslo nám ide od ruky a vy to môžete vidieť na vlastné oči.
sobotný špeciál z pekárne Kruh
Špeciály, 9. novembra 2024

Plnený fokáč

od Samira

Spojenie talianskej focaccie a slovenského oškvarkového pagáča nájdete u nás pod názvom Fokáč.

A už zajtra ho môžete ochutnať rovno aj ako sobotný špeciál.

Na 9:30 pripraví Samir plnený sendvič s prosciuttom
Cottom, rukolou, pekanovými orechami a dressingom z malinového octu, horčice a medu.
Slovensko – Taliansko 1:1, a to všetko v jednom súste.

Vidíme sa v KRUHu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.