24.-26. december - ZATVORENÉ

Špeciály

Spája nás vášeň vytvárať nové chute, žijeme tým čo robíme. Poctivé remeslo nám ide od ruky a vy to môžete vidieť na vlastné oči.
Špeciály, 15. júna 2024

Raňajková focaccia, ovčia hrudka, guanciale

od Samira

Keď počas predĺženého víkendu na chalupe na Horehroní ochutnáte autentickú ovčiu hrudku priamo z miestnych zdrojov, otvorí sa vám cesta nápadov. Tento tradičný slovenský syr zapojí Samir aj do sobotného špeciálu.

Predstavte si vláčne cesto z celozrnnej jačmennej a pšeničnej múky, ktoré je plné chuti a textúry. Na tomto základe sa bude vynímať jemná a krémová ovčia hrudka, tradičný slovenský syr, ktorý dodáva jedlu autentickú chuť Horehronia. K tomu pridajte plátky guanciale, talianskej „slaniny“ z bravčového líčka, ktorá prináša príjemnú slanosť a jemný dymový podtón. Aby bol zážitok dokonalý, všetko je doladené čerstvou bielou cibuľou, ktorá pridáva jemnú sladkosť a krehkosť.

Raňajkovú slovensko-taliansku focacciu podávame od 9:30 do vypredania.

Vidíme sa v sobotu.