Patríte medzi tých, ktorí neodolajú lákavým vôňam a jedinečnej chuti morských plodov alebo ste skeptickí a ich ochutnaniu sa bránite?
My v Kruhu veríme, že každé jedlo je naozaj chutné, len musí byť správne pripravené.
Nechajte sa uniesť vlnami chutí a vyskúšajte sobotný špeciál – rímsku pizzu Frutti di Mare.
Chrumkavá pizza s paradajkovým základom, v ktorom na zvýraznenie morských plodov nájdete aj pečený cesnak. Cesnak a petržlenová vňať je základom celej stredomorskej kuchyne, ktorá spolu s oblohou z kreviet, lahodných sláviek a jemných kalamárov spojená so syrom Grana padano pridáva celému jedlu ešte plnšiu chuť.
Podávame od 9:30, poliate olivovým olejom a odporúčame spárovať s dobre vychladeným prossecom Campo del passo, ktoré máme v ponuke v raňajkovej mini verzií.